Zoek op trefwoord in al mijn blogartikelen

dinsdag 10 mei 2011

Lancering Media Pro 1

Hoewel er nog met geen woord over wordt gerept in de "press room" van PhaseOne is er sinds vandaag wel een download beschikbaar van "Media Pro 1", eindelijk!
Media Pro 1 is hun nieuwe DAM (Digital Asset Manager), een professioneel foto beheer programma en het is gebaseerd op het eerder van Microsoft overgenomen Expression Media 2 (en daarvoor was het iView MediaPro). Vanuit de historie bestaat er een trouwe schare aanhangers, veelal professionele fotografen die natuurlijk allemaal benieuwd zijn naar wat Phase One er van gebakken heeft.
Hoewel ik op deze plek normaal gesproken geen reviews doe ga ik het programma natuurlijk wel even flink aan de tand voelen en kom er hier dan ook zeker op terug. Mochten er geen reviews op internet verschijnen dan kan het zijn dat ik er hier dus nog wat uitgebreider op terug kom.

Voor de geïnteresseerden; de releasenotes zijn hier verkrijgbaar.

Heel interessant zijn de 5, 10, 20 en 50 multi user seat licenties waarover op de site wordt gesproken! Dit impliceert dat het programma nu voor het eerst multi-user geschikt is.

Prijsinformatie:

Single licence users:
Gebruikers van Microsoft Expression Media kunnen upgraden voor 39,- euro
Gebruikers van iView MediaPro kunnen upgraden voor 49,- euro
Nieuwe aanschaf, dus zonder upgrade, kan voor 139,- euro

Multi license users:
5 seats 299,- euro
10 seats 549,- euro
20 seats 949,- euro
50 seats 1999,- euro

Alle prijzen zijn voor EU gebruikers nog excl. 25% VAT naar het schijnt...


1 opmerking:

Anoniem zei

Waarom zou er voor de EU ingezetenen nog eens + 25% VAT bijkomen? Ben benieuwd waar die 25% blijft 'hangen'. Vreemde policy...., zijn Europeanen nu echt zulke dwazen om zich dat te laten welgevallen? Sorry mijn opmerking is mss off topic, maar toch :)